Mjakasi Muhamet Lamallari (Mujo Lama) një biznesmen i dalluar i cili jeton dhe vepron në Shkup (Foto)

Mjakasi Muhamet Lamallari (Mujo Lama ) një biznesmen i dalluar i cili jeton dhe vepron ne Shkup.
Punon ne qarshi të vjetër dhe është pronar i disa restoraneve si Austrian palace , Lama’s Palace , njëherit është anëtar i esnafit të Qarshisë së vjetër të Shkupit , dhe perfaqsues në komunen Qendër .
Muja (siq e quajnë shokët) është i biri i Fadil Lamallarit i cili në vitet më të vështira për Shqiptarët e mbajti gjallë Qarshinë , njëherit kontriboi pëlr kulturën Shqiptare .
Finansoi SHKA Ibe Palikuqi dhe Emin Durakun -Shkup.
Pas një Sëmundje të rëndë në vitin 2001 iku nga kjo botë.
Muja shkon ne rrugën e Babë Fadilit që ja trasoi, i urojmë shëndet dhe sukses në të ardhmen.
Mjaku krenohet me kët afarist të suksesshëm.