Rajon - Botë

Martesë në frontin e parë të luftës!

Dy anëtarë të Forcave të Mbrojtjes Territoriale të Ukrainës, kanë zgjedhur që të martohen në frontin e parë të luftës.

Ndryshe nga dasmat e zakonshme, Lesia Ivashchenko dhe Valerii Fylymonov, janë fotografuar gjatë ceremonisë së tyre të veshur me uniformë, ndërsa të gjithë “të ftuarit” ishin ushtarë.