Marin Mema: Nëna ime ka raportuar si gazetare nga lufta në Kosovë dhe Maqedoni, dashurinë për shqiptarinë ma kultivuan prindët (Video)

Unë kam qenë 18 vjeç kur nëna ime ka qenë në lùftë të Kosovës duke raportuar si gazetare, thotë në rrëfimin e tij Marin Mema.

“Dashurinë për atdheun, dashurinë për vendin tim, dashurinë për shqiptarinë, dashurinë për rrënjet tona m’a kanë kultivuar prindërit”.

https://fb.watch/k_EyfPCeC4/?mibextid=YCRy0i