Lloga ka një lajm të keq për Gruevskin dhe Mijallkovin, gati projektligji për konfiskimin e pasurisë së tyre

Ministri i drejtësisë Krenar Lloga realizoi sot takim me Drejtorin e Agjencisë për Menaxhim me Pasuri të Konfiskuara, Driton Nebiu, në të cilin u bisedua për Projektligjin e ri për menaxhimin e pasurisë së konfiskuar, shfrytëzimin pronësor dhe mjetet e konfiskuara në procedurë penale dhe kundërvajtëse dhe zbatimin e masës “konfiskim” në lëndët “Transmet”, “Perandoria”, “Parcelat në Vodno” dhe “Sasho Mijallkov”.

“Në disa nga lëndët e përmendura janë evidentuar parregullsi dhe lëshime gjatë procedurës dhe zbatimit nga ana e Agjencisë. Shpresojmë se me ligjin e ri do të tejkalohen të gjitha problemet gjatë realizimit të masës “konfiskim””, njoftoi Lloga.