Kosovë

Kurti shkon në Tiranë për Ditën e Pavarësisë: Urime 28 Nëntori i Skënderbeut, Ismail Qemalit e Adem Jasharit!

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka shkuar mbrëmë në Tiranë, ku po mori pjesë në aktivitetet për Ditën e Pavarësisë.

Kreu i ekzekutivit ndoqi nga afër bashkëprodhimin e Teatrit Kombëtar të Shqipërisë, Teatrit Kombëtar të Kosovës dhe Teatrit shqiptar të Shkupit: “Shtëpia e Zotit”.
Nga aty ai dha një mesazh për shqiptarët.

“Urime 28 nëntori i Skënderbeut në Krujë, Ismail Qemalit në Vlorë dhe i Adem Jasharit në Prekaz”, tha Kurti për EuroNews.