Kosovë

Sot përkujtojmë dëshmorin, Ramadan Çerkini Dani

DËSHMORI I KOMBIT
RAMADAN Çerkin PECI – Dani

Sot në përvjetorin e radhës, përkujtojmë dëshmorin Dan, që edhe me gjakun e tij dhe sakrificën sublime neve gëzojmë lirinë e kësaj toke.
Sot, kjo ditë maji, shënon rilindjen e tij për të mos vdekur kurrë, dhe emri i tij u rradhit përkrah trimave më të lavdishëm të kombit, e që historiografia kombëtare i ka pasuri në vete.
Lavdi luftës tënde që e bëre për çlirimin tonë!
Të mbetemi të përbetuar ndaj gjakut tënd ndërbreza, dëshmori ynë i pavdekshëm!