May 22, 2024
Maqedoni

Kovaçevski: Shkollat nuk do të mbyllen

Kryeministri Dimitar Kovaçevski ka deklaruar se do të ketë ndihmë financiare edhe për shkollat fillore dhe të mesme. Ai tha se ata do të përfshihen në tregun e rregulluar të energjisë elektrike dhe me këtë do të nuk do të ketë ndërprerje të procesit edukativo arsimor.

“Do të ndihmojmë gjithsej 365 shkolla fillore dhe 109 të mesme. Për këtë qëllim janë ndarë 1 milion euro”, tha Kovaçevski, raporton SHENJA. Kovaçevski tha se edhe Institucionet Shëndetësore do të ndihmohen.