July 22, 2024
Maqedoni

Kasami për ASH-në: Shërbetore dhe argate e BDI-së

Në një intervistë të fundit në televizionin Alsat, kryetari i komunës së Tetovës dhe kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, ka reaguar ndaj akuzave të shtrira nga ASH (Aleance për Shqiptarët) se opozita shqiptare është më pranë VMRO-DPMNE. Kasami ka hedhur dyshime mbi këto akuza dhe i ka quajtur ato të pabaza.

Kasami theksoi se ASH, edhe në kohën kur ishte në opozitë, kishte vepruar në mënyrë të ndryshme dhe kishte pasur lidhje të fortë me BDI (Bashkimi Demokratik për Integrim), një nga partitë e koalicionit qeveritar. Ai shtoi se tani duket qartë se ASH është shëndruar në një argat të BDI-së.

Kryetari i Lëvizjes BESA theksoi se është e rëndësishme të kemi një debat të hapur dhe të ndershëm në politikë, por duhet të jemi të kujdesshëm që të mos hedhim akuza të pabaza dhe të mos përhapim informacion të pavërtetë. Ai shtoi se është koha që partitë politike të punojnë në përputhje me interesat e qytetarëve dhe të ofrojnë alternativa konkrete për zgjidhjen e çështjeve të vendit.

Kasami përfundoi se Lëvizja BESA është e përkushtuar për të përmbushur premtimet e saj ndaj votuesve dhe për të kontribuar në një shoqëri më të mirë dhe më të drejtë për të gjithë qytetarët.