Hoxha: Garojmë në të gjithë komunat ku shumicë janë shqiptarët

Në një prononcim për televizionin Alsat-M, sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha, ka folur rreth zhvillimeve të fundit politike dhe zgjedhjeve lokale që mbahen me 17 tetor të këtij viti, përcjell NMK-Post.

I pyetur se në cilat komuna do garoj Lëvizja BESA, Hoxha tha se do garojnë në të gjitha komunat ku shumicë janë shqiptarët, ndërsa në vendet ku shqiptarët nuk përbëjnë shumicë Lëvizja BESA do garoj me listë këshilltarësh.

“Në të gjitha komunat ku shqiptarët janë shumicë, Lëvizja BESA do garoj me kandidatët e saj, ndërsa në vendet ku shqiptarët nuk përbëjnë shumicë, do garojmë me listë këshilltarësh. Unë besoj se nga fundi javës, dhe javës në vijim komformë afateve të KSHZ, do i shpallim kandidaturat për të gjithë komunat”, vazhdoi më tej Hoxha.