Shqipëri

Hapet baza e NATO-s në Kuçovë, Peleshi: Pikë strategjike në rajon për Aleancën

Shqipëria përuron bazën e re të NATO-s në Kuçovë e cila do të jetë pikë strategjike për Aleancën dhe rajonin.

Me këtë rast Ministri i Mbrojtjes SË Shqipërisë Niko Peleshi tha se helikopterët Blek Hok dhe dronët “Bajraktar” janë aktualisht në gatishmëri të plotë për të nisur fluturimet në bazë. Poashtu sipas tij, kjo bazë ka kapacitet për përballje me fatkeqësitë natyrore.