Greta Daci shpallet ndër femrat më të suksesshme shqiptare në Mal të Zi

Greta Daci është shpallur si një ndër femrat më të suksesshme shqiptare në Mal të Zi.

Këtë mirënjohje e ka marë nga revista “Marshi i Mërgimtarit”, transmeton Lideri.mk.

Greta e konsideron si mirënjohje të veçantë për punën e saj.

“Të jesh e vlersuar sigurisht se të bënë të punosh më shumë në ngritje të vlerave personale dhe atyre bashkohore”, ka shkruar ajo./Lideri.mk