Gjenerali ukrainas: Kemi kapur 200 ushtarë rus, disa vetëm 19 vjeç dhe të pa trajnuar

Gjeneralmajori ukrainas Borys Kremenetsky ka njoftuar se Ukraina ka kapur rreth 200 ushtarë rusë.

“Kemi kapur rreth 200 ushtarë rusë, disa prej tyre 19 vjeç, të pa trajnuar fare.

Ne i trajtojmë ata sipas Konventës së Gjenevës, sipas ligjit ndërkombëtar humanitar”, tha ai.

Ai shtoi se ushtarëve u lejohej të marrin prindërit e tyre në telefon si dhe iu dhanë ushqim dhe ujë.