Fotografia e presidentit Rugova në prapavijë të takimit të Zelenskit me presidenten e Parlamentit Evropian

Fotografia e ish-presidentit Ibrahim Rugova në prapavijë, gjatë takimit të presidentit të Ukrainës, Volodymyr Zelensky, dhe presidentes së Parlamentit Evropian, Roberta Metsola.

Rugova ishte fitues i çmimit “Saharov” nga Parlamenti Evropian më 1998.