Është për të ardhur keq në çfarë kushtesh jetojnë dibranët në shekullin 21

Arbëror Velica
Është për të ardhur keq në çfarë kushtesh jetojmë ne qytetarët e Dibrës , duke patur parasysh që jemi shekulli 21 dhe vuajmë për një pikë uji gjithashtu duke marë në konsideratë që kemi ujë për të shitur !!! Dhe me tragjike ështe kur flasin se qytetarët qenkan të pa ndërgjegjshëm , se abuzojnë me ujin??? Ore të çmendur po a e dini ju që merni votën e po këtyre qytetarëve “të pa ndërgjegjshëm” që te menaxhoni me mënyrën e jetesës së tyre??? Që ta zgjidhni problemin e ujit që ta rregulloni infrastrukturen që te punësoni dhe tju siguroni ardhmëri per fëmijet e tyre apo këto janë vetëm fjalë te bukura ne kohë fushate??? Se në fund të fundit ju paguheni nga tatimet e po ketyre qytetareve “të pandërgjegjshëm” sepse nuk prodhoni gjë tjeter pos PALLAVRAVE !!!! TURP.