Driton Memeti zgjidhet kryetar i FRASH-Kumanovë

Sonte në Kumanovë, në një atmosferë mbresëlënëse e në prezencë të Kryetarit të Kuvendit të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, nënkryetarit, Emi Aziri dhe Kryetarit të degës, Arsim Hasani u mbajt Kuvendi i FRASH-it!
Kryetar i degës së FRASH-Kumanovë, me 125 vota u zgjodh Driton Memeti, inxhinier i Informatikës! Në mbledhjen e sontme u zgjodhën edhe organet tjera të degës!
“Kumanova dëshmoi se është me Aleancën!”, thuhet në njoftim.

https://www.facebook.com/share/p/tKbwF7ydWwQB8chW/?mibextid=I6gGtw