Do të hapet solemnisht xhamia në fshatin Bojanë

Të nderuar, respektuar dhe të dashur banorë të fshatit Bojanë dhe më gjërë po japim lajmin e shumëpritur, andaj duke ju gëzuar të gjithë ne informojmë opinion se më 19.03.2023 e diel ora 13 h pas namazit të drekës bëjmë hapjen solemne të xhamisë së re!
Pjesëmarrja juaj do ta begatonte, frymëzonte dhe nderonte këtë ditë të bukur për të gjithë ne!
#FshatiBojanë