Maqedoni

Di*gjet një shtëpi në Shkup

Shtëpia në rrugën “1737” në Shkup u do*gj nga zj*arri që shpërtheu mbrëmë. Te zj*arrfikësit rasti u paraqit në orën 03:20 dhe kanë ndërhyrë 13 zja*rrfikës me gjashtë automjete.
Komandanti i Brigadës Territoriale të Zj*arrfikësve të Qytetit të Shkupit, Zvonko Tomevski, tha se zj*arri ka përfshirë një sipërfaqe prej rreth 350 metra katrorë.
“Ka filluar nga bodrumi, u zgjerua në përdhes dhe në katin e parë”, tha Tomevski.
Pronarët e shtëpisë së dj*egur e kishin dhënë me qira dhe kishte një shtypshkronjë dhe zyra avokatie.