Dekanja e Fakultetit të Kulturës Fizike pranë UT priti Kapitetin e Shkëndijës, Enur Totre

Dekanja e Fakultetit të Kulturës Fizike Prof.dr. Shpresa Memishi priti Kapitetin e Shkëndijes, Enur Totre.

Ajo e ka përshkruar si “mbresëlënëse” vizitën r kapitenit të klubit simbol tetovar.

“Një vizitë mbresëlënëse nga Enur Totre, përndryshe kapiten i klubit tonë të zemrës “Shkëndija”, # vlerësim dhe respekt #”, ka shkruar profesoresha Memishi pas takimit.