Shqipëri

Çift i rrallë! Plaku tjerr lesh, plaka rrin në facebook (Video)

“Piranjat” në Abc të drejtuar nga Florian Binaj dhe Arilena Ara, prezantuan një histori të pazakontë dashurie të burrit ndaj gruas, por dhe ndaj tezgjahut dhe celularit.

Ledjona Xheladinaj, “Piranja” e historive të veçanta udhëtoi këtë herë drejt Darëzezës së Fierit, për të na sjellë një superhistori dashurie 51 vjeçare, të Azizit dhe Esmasë.

Aq shumë e do Azizi, Esmanë, sa edhe ditën e vdekjes e do në një ditë me të.

Por Azizi ka edhe një tjetër dashuri të madhe, e cila është edhe më e gjatë në vite se ajo me Esmanë, plot 71. Dashurinë për “leshin” me të cilin end qilima.

Ajo që e bën edhe më “funy” këtë reportazh është momenti kur Azizi tjerr lesh, Esmaja lundron e qetë në internetit. /T.H/Abcnews.al/