Besart Memeti nga Kumanova shpallet sportisti më i mirë i Maqedonisë

Besart Memeti nga Kumanova sot u shpall sportisti më i mirë i Maqedonisë së Veriut për vitin 2023. Ai është nga fshati Çerkez dhe vjen nga klubi i Karatesë Bashkimi në Kumanovë.
Në shumicën e garave më nivel vendor e ndërkombëtar gjatë vitit 2023 në sportin e Karatesë mori medalje të arta. Gjatë gjithë vitit kishte vetëm një vend të dytë./Lideri