Maqedoni

Artan Grubi feston ditëlindjen, ja sa vjet ka mbushur!

Artan Grubi sot feston ditëlindjen e 46. Politika i cili pritet të zëvendësojë Ali Ahmetin, ka lindur më 7.6.1977, në Shkup. “Ai është një politikan shqiptar nga Maqedonia e Veriut. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Artan Grubi kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut. Në vitin 2020 u zgjodh zv/kryeministër i parë në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut”, shkrun Wikipedia shqip, në një artikull të shkurtër për Grubin.