Lajmet e reja

Arritën në Shkup dy nga 7 të mbijetuarit e aksidentit në Bullgari

Dy te mbijetuarit e tragjedisë se 23 nëntorit do te pranohen ne Qendrën Urgjente ne Shkup, për te kaluar n Kliniken për Kirurgji Plastike. Ministri Shëndetësisë Venko Filipce tha se te mbijetuarit e tjerë pritet te arrijnë javën e ardhshme

“Këtu jam për mbesën time, e cila ka 16 vjet, ka një operacion plastik në dorën e djathtë. Ka disa djegie në dorën e majtë., dhe disa djegie në fytyrë. Pak është në shok, por kjo është. Jemi dhe ne në shok, por kjo është kjo. Jeta vazhdon më tej, duhet të jetojmë”, tha Rexhail Kamberi, familjar.