Arrestohet vozitësi që hyri me kamion në sheshin “Maqedonia”

Qyteti i Shkupit njofton se kompania private, kamioni i së cilës u fut në sheshin “Maqedonia” nuk ka pasur leje për lëvizje në shesh, edhe përkundër që ka dorëzuar kërkesë për një gjë të tillë. Vozitësi i cili është shtetas i Turqisë, është arrestuar dhe dërguar në gjykatë.