Amerikania e lindur në Shqipëri mbushi 110 vjet

Ambasadori shqiptar ne Londer SH.T.Z. Mal Berisha me Grace Elizabeth Erickson. Foto e bere me 26 mars ne Boston. Ajo ka lindur me 19 gusht 1911 ne Shqiperi dhe mund te jete njeriu me i vjeter i lindur ne trojet shqiptare. Eshte e bija e mikut te madh të shqiptareve Charles Telford Erickson.