Aleanca zgjodhi anëtarët e Kryesisë, listës i prin Arben Taravari

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët mbajti sot mbledhjen e parë pas Kongresit të Dytë të partisë. Në mbledhjen e sotme u zgjodhën 22 anëtarë të Kryesisë së partisë:

1. Arben Taravari
2. Halil Snopçe
3. Elmi Aziri
4. Naim Bajrami
5. Nazim Taipi
6. Omer Ajdini
7. Syrija Rashidi
8. Flakron Bexheti
9. Bekim Pocesta
10. Zulfi Adili
11. Isen Shabani
12. Adnan Neziri
13. Artina Qazimi
14. Abdulla Saliu
15. Azem Sadiki
16. Vjollcë Berisha
17. Bujare Abazi
18. Afërdita Hamza
19. Suzana Paçuku
20. Premtime Zylali
21. Ilire Dauti
22. Elfete Ismaili

Në mbledhjen e sotshme u lanë vende vakante për kryetarët e degëve, si dhe anëtarët e tjerë që do zgjidhen në mbledhjet e radhës. Sot u dhanë udhëzime edhe për fillimin e përgaditjeve për zgjedhjen e kryetarëve të degëve, të cilët do të përzgjidhen me konkurs publik dhe do të votohen në kuvendet e degëve.