June 21, 2024
Opinion

Albin Kurtin e përkrahin 70 për qind e kosovarëve, kurse te shqiptarët e Maqedonisë 90 për qind

Me të drejtë thuhet se Albin Kurti arriti t’u heq maskën disa personaliteteve dhe subjekteve politike, me ç’rast u doli në pah shëmtia dhe ligësia e tyre, dashakeqësia ndaj kombit dhe vendit.

Megjithëkëtë, më shumë se kjo, Albin Kurti, për fatin tonë të mirë, zbuloi para se gjithash mirësinë e shqiptarëve: mbi 70 % e shqiptarëve në Kosovë e mbështesin aktualisht Albin Kurtin, dinjitetin dhe integritetin e tij në politikbërje dhe mënyrën se si e qeveris vendin.

Ndërkaq për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut mund them që mbështetja për Albinin është mbi 90%. (Shkruan: Bekim Qoku)