Alarme të reja për bomba në dy shkolla në Shkup

Alarme të reja për bomba të vendosura sot ka në dy shkolla në Shkup. Njëra prej shkollave është edhe gjimnazi “Josip Broz Tito”.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme për MIA-n konfirmojnë se janë ndërmarrë masa për evakuimin e sigurt të shkollave dhe në vijim janë kontrollet kundër terrorizmit.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit, thonë nga MPB-ja.