Maqedoni

Agjencia nuk prononcohet për tragjedinë, familjarët kërkojnë më shumë informacione

Që nga orët e para të mëngjesit familjarë të shumtë kanë shkuar përpara zyrës së agjencisë turistike, e cila organizoi udhëtimin në Stamboll. Ata kërkonin detaje për tragjedinë, por dyer e agjencisë “Besa Trans” ishin të mbyllura. Ministria e Jashtme ndërkohë ka hapur linjë të posaçme ku mund të kontaktojnë familjarët.

– Advertisements –

Për të marrë më shumë informacione në lidhje direkte kemi gazetarin Mefail Ismaili.

Mefail a ka ndonjë informacion nga vetë agjencia dhe çfarë thanë familjarët që ishin aty?

YouTube video
Tragjedia në Bullgari, 5 viktima nga Tetova
Aksidenti në Bullgari, shuhet familja 8-anëtarëshe Jahi
LEXO EDHE:

Aksidenti në Bullgari, shuhet familja 8-anëtarëshe Jahi
23.11.2021

Tragjedia në Bullgari, 5 viktima nga Tetova
23.11.2021

Aksidenti në autostradën Struma më i rëndi në 10 vitet e fundit në Europë
23.11.2021

Këta janë 7 personat që i mbijetuan aksidentit tragjik në Bullgari
23.11.2021

Na ndiqni
0
Follows 426,943
0
Subscribers
24 K followers
Followers
Për ne:
Alsat-M është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut. Programimi i tij transmetohet kryesisht në shqip dhe herë pas here në maqedonisht, bazuar në konceptet evropiane të informacionit që synojnë të nxisin bashkëjetesën shumetnike në Maqedoninë e Veriut. Alsat ka një gamë dinamike të programimit që mbulon: lajme, politikë, ekonomi, argëtim, muzikë, sport, etj.
Facebook
YouTube
Instagram
Impressum
Televizioni Nacional ALSAT M

Adresa: Bulvar Kerste Petkov Misirkov, Shkup1000/Maqedonia e Veriut

Адреса: Булевар Крсте Петков Мисирков, 1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: 02 3216070

Marrja e paautorizuar e teksteve dhe videove me të drejtë autoriale ose ndonjë përmbajtje të ngjashme pa pëlqimin paraprak me shkrim të Alsat TV do të konsiderohet shkelje e të drejtave autoriale dhe për këtë Alsat TV e ruan të drejtën të kërkojë kompensim përkatës monetar.Mosrespektimi dhe abuzimi i të drejtave autoriale dhe të drejtave simotër dënohet me ligj.Çdo marrje e paautorizuar, shfrytëzim, përdorim apo publikim i tekstit, fotografitë ose videot apo çfarëdo përmbajtje tjetër e ngjashme që paraqet pronësi të TV Alsat, pa pëlqim paraprak me shkrim nga TV Alsat, ndalohet rreptësisht dhe për të njëjtën paguhet kompensim përkatës financiar, për çka pronari ka të drejtë të nis procedurë përkatëse.Në rast të marrjes së teksteve autoriale dhe videove apo çfarëdo përmbajtje tjetër, në mënyrë të obligueshme nevojitet pëlqim paraprak nga TV Alsat dhe vendosje të linkut që do të çojë deri në web faqen e TV Alsat.