Në 24 orët e fundit janë shtruar 65 pacientë në spitalet Kovid

Në 24 orët e kaluara, 65 pacientë të rinj janë shtruar në spital në kovid në Shkup për shkak të ndërlikimeve nga koronavirusi, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

“Gjithsej 703 persona të dyshuar dhe të konfirmuar për KOVID-19 po trajtohen në repartet e sëmundjeve infektive në kryeqytet.
Numri i përgjithshëm i pacientëve pozitivë dhe të dyshuar për coronavirus që trajtohen në departamentet infektive në kryeqytet dhe në spitalet në të gjithë vendin është 1.699 dhe ka rreth 340 shtretër spitalor të zbrazët në qendrat kovide.
Për momentin ka 68 shtretër të lirë në spitalet e kryeqytetit.