Zëvendëskryeministri Bislimi priti në takim shefin e OSBE-së, çfarë u diskutua?

Kosovë

Zëvendëskryeministri i parë Republikës së Kosovës, Besnik Bislimi, sot priti në takim Shefin e Misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadorin Michael Davenport.

Ambasadori Davenport uroi zëvendëskryeministrin Bislimi për marrjen e detyrës, duke ofruar mbështetjen e Misionit të OSBE-së në Kosovë në fusha të ndryshme relevante ku ata kanë ekspertizë.

Bislimi e falënderoi atë për vizitën dhe i uroi njëkohësisht edhe Ambasadorit marrjen e detyrës së re si Shef i Misionit të OSBE-së në Kosovë.

Një ndër temat e diskutimit ishte interesi dhe vullneti i qeverisë dhe donatorëve që të punojnë në drejtim të koordinimit më të mirë të burimeve dhe mjeteve donuese.

Related posts

Bëhen bashkë FSK dhe ushtria e Shqipërisë: Dy ushtri, një komb! (Foto)

Lideri2 MK

Shqiptarët e Mitrovicës dalin në protesta me flamuj kuq e zi: “Jo nuk ndahet Mitrovica”

Lideri2 MK

Rrëmbimi i tre policëve u bë nga xhandarmëria serbe, u shkel marrëveshja e Kumanovës

Lideri2 MK