Qendrat tregtare do të punojnë edhe të dielën

Qendrat tregtare do të punojnë edhe të dielën

Të dielën, pasi Ligji të hyjë në fuqi nga 1 janari 2022, qendrat tregtare do të punojnë me të gjitha dyqanet, restorantet dhe vendet turistike. Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi i pranoi kërkesat e biznesmenëve që këta sektorë të qëndrojnë të hapur të dielën. Detajet do të dakordohen përmes akteve nënligjore.