Ziadin Sela, lideri i vetëm shqiptarë që votoi rezolutën agresionit rus në Ukrainë

Lideri i vetëm shqiptarë që votoi për rezolutën kundër Rusisë ishte kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela i cili mori pjesë në seancën e djeshme në Kuvendin e RMV-së nga fillimi deri në fund ku u miratua Deklarata për dënim të sulmeve ushtarake të cilat e rrezikojnë integritetin territorial dhe sovranitetin e Ukrainës, përcjell in7

Ndryshe, me 100 vota “për”, tri “kundër” dhe asnjë të përmbajtur mbrëmë Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut e miratoi Deklaratën për dënim të sulmeve ushtarake të cilat e rrezikojnë integritetin territorial dhe sovranitetin e Ukrainës, in7.tv