Vogëlushi nga Kumanova dërgohet me procedurë të shpejtë për shërim jashtë vendit

Sot Herolindi nga Kumanova u dërgua per sherim jasht shtetit.
Familja e djaloshit të vogël falenderon Ministrin Bekim Sali dhe Fondin per Sigurim shendetesor qe dha maksimumin per nje kohe te shkurt te kryhen te gjitha procedurat, ndersa i gjithe ky proces te kryhet pa pagese.

“Respekte per Ministrin tone Bekim Sali”, thonë ata.