Maqedoni

Visar Ganiu pranon që ka mafi urbane në Çair? Gjendja e tillë është edhe në komuna tjera!

Kryetari aktual i komunës së Çairi, Visar Ganiu në emisionin e TV 21 e pranoi se në Çair ekziston kaos sa i përket ndërtimeve pa leje.
Ai tha se ata kanë bërë përpjekje që të legalizohen objektet, ndërsa u arsyetua duke thënë se “gjendja e tillë është edhe në komunat tjera” dhe jo vetëm në komunën e Çairit.

`