Vajza e dëshmorit Beqir Sadiku feston ditëlindjen: Je amaneti më i bukur i birit e vëllaut tonë!

Një ditëlindje e veçantë për një vazë të veçantë! Urime për një jetë plot me lule dhe ngjyra të bukura.
Ditëlindja jote është një shkëndijë e bukur që ndriçon jetën tonë!
Je amaneti më i bukur i birit, vëllaut tonë dëshmorit Beqir Sadiku!
Gëzuar ditëlindjen bija jonë!

(Huazuar nga faqja “Beqir Sadiku” Në Facebook)