Urgjente: Kërkohet ndihmë për të shpëtuar jetën e kësaj nëne!

Urgjente❗️Kerkojme ndihmen tuaj ta shperndajme sa me shume! Situata e nenes nga aksidenti tragjik eshte dramatike. Ajo ka nje vajze te vogel qe e pret ne shtepi. Vajzes se vogel Babai i ka nderruar jete para pak kohesh dhe kjo foshnje ka vetem nenen tashme ne spital ne rrezik per jeten dhe duhet te niset urgjent me avion spitalor per tu kuruar ne Itali. Vajzes se vogel jetime i nevojitet dashuria e nenes ta rrise e mos mbese e vetme. Sa dhimbje mbi kete familje.

Ju lutem shperndajeni, eshte rast shume i rende ne rrezik per jeten dhe ka nevoje per te gjithe ne. Zoti ju shperblefte per cdo shperndarje, ta ndihmojme kete nene te re qe vajza mos mbetet jetime…

Gofundme: https://www.gofundme.com/f/ne-mbeshtetje-te-nevojtareve

PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=5CK3LSDNMU3QY&fbclid

Te dhenat bankare ne Zvicër 🇨🇭
Name: Firdeus
Emri i Bankes: Post Finance
Adresse: Untere Scheugstr 3 8707 Uetikon am See
Konto Nr.: 15-387081-5
IBAN: CH94 0900 0000 1538 7081 5
BIC: POFICHBEXXX

Të dhënat bankare në USA 🇺🇸
Bank Name : Morton Community bank
Beneficiary Name : Friends of Fondacioni Firdeus
Routing Number: 071123204
Account number : 769397

Konto Gjermani 🇩🇪
Firdeus Germany Stiftung
Sparkasse Fürstenfeldbruck
IBAN: DE88 7005 3070 0032 2673 46
BIC: BYLADEM1FFB

Konto UK 🇬🇧
FIRDEUS UK
Sort code23-14-70
Account number:88494986
IBAN: GB95 TRWI 2314 7088 4949 86
Address: TransferWise
56 Shoreditch High Street London
E1 6JJ United Kingdom

Të dhënat bankare në Shqiperi 🇦🇱
Fondacioni Firdeus, Credins Bank,
Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.
SWIFT CODE CDISALTR
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479

Konto ne Kosove 🇽🇰
Fondacioni Shqiptarët për Shqiptarët Kosovë
IBAN XKOS 1905001222031128
Banka Kombetare Tregetare – Kosova
Fushë Kosovë
Swift Code: NCBAXKPR