Tensione në Kuvendin e Shqipërisë, Berisha përjashtohet nga seanca plenare

Tensione në Kuvendin e Shqipërisë, Berisha përjashtohet nga seanca plenare

Ish-kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha përjashtohet nga seanca plenare, pasi bllokoi foltoren.

Kjo erdhi pasi Kuvendi i Shqipërisë nuk e miratoi kërkesën e grupimit Berisha për mocion me debat me kryeministrin Edi Ramën për çështjen McGonigal.

Seanca plenare e Kuvendit është përfshirë nga tensione të mëdha mes një grupi deputetësh demokratë, kryetares së Kuvendit dhe maxhorancës këtë të enjte.