Maqedoni

Shumë zjarre në Kumanovë

(Foto Internet)

Është djegur grurë në Nagoriçan të Vjetër, në Kumanovë një automobil dhe një stacion autobusi, informoi sot Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza në Kumanovë.

Zjarrfikësit nga Nagoriçani i Vjetër shuanin zjarr në atarin e fshatit Nagoriçan i Ri, ku dje është djegur një sipërfaqe me grurë.

“Kanë intervenuar nga ora 10:40 deri në orën 11:30 në fshatin Nagoriçan i Ri në lagjet Poganc me një automjet dhe tre zjarrfikës. Me zjarrin janë përfshirë sipërfaqe me grurë prej rreth 2,5 dekarë”, deklaroi komandanti i NJTZ Nagoriçan i Vjetër, Dalibor Trajkovski.

Zjarrfikësit e Kumanovës shuanin zjarret pas mesnate dy zjarre në automobil dhe stacion autobusi. Sipas informacioneve të QRMK – Kumanovë një stacion është djegur në rrugën “11 Tetori” 45 minuta pas mesnate. Zjarrfikësit e shuajtën me një automjet zjarrfikës.

“Intervenimi i dytë është në një automjet të djegur në rrugën Bajram Shabani”. Është intervenuar edhe nga ora 1:25 deri në orën 1:45 me një automjet zjarrfikës dhe katër zjarrfikës”, informuan nga QRMK – Kumanovë.