Shfaqet një gropë gjigande që gëlltiti makinat në parkingun e një spitali në Jeruzalem

Një gropë e madhe u hap në parkingun e Qendrës Mjekësore Shaare Zedek në Jeruzalem të hënën pasdite, duke gëlltitur një numër makinash dhe duke bërë që shërbimet e urgjencës të shkojnë në zonë.

Shtatë kamionë zjarrfikës nxituan në vendin e ngjarjes. Nuk kishte lëndime dhe incidente.

Gropa besohet të jetë formuar si rezultat i punës pranë ndërtimit në një rrugë të re në hyrje të Jeruzalemit. Një tunel në ndërtim, i cili shkon gjithashtu nën spital dhe parkim, duket se është shembur pjesërisht, sipas raporteve të medias në gjuhën hebraike.

גורם המעורה בטיפול באירוע בשערי צדק: מבדיקה ראשונית של מצלמות האבטחה נראה שאין נפגעים | תיעוד רגע הקריסה@SuleimanMas1 @diklaaharon pic.twitter.com/VeHaCgKyzt

— כאן חדשות (@kann_news) June 7, 2021

“>