June 17, 2024
Maqedoni

Sadiki: Qeveria nuk është më legjitime, duhen zgjedhje të parakohshme

Kryetari i komunës së Studeniçanit, Azem Sadiki ka thënë se Qeveria aktuale e Maqedonisë së Veriut nuk ka legjitimitet dhe se zgjidhje janë zgjedhjet e parakohshme parlamentare, për ta nxjerrë vendin nga kriza.

“Është koha që BDI të shkojë në opozitë, sepse nëse ata vazhdojnë të mbeten në pushtet do të vijojë dhuna.

Zgjidhja e vetme për të gjithë ne është që të organizohemi dhe bashkë me qytetarët ti themi mjaftë më. Kjo që po ndodhë nuk është normale”, theksoi Sadiki.

Sipas tij, për momentin është e nevojshme një qeveri teknike që do të ketë për synim organizimin e zgjedhjeve të parakohshme.