Regjistrohen 460 raste të reja dhe 7 viktima nga virusi

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se për 24 orë në Maqedoninë e Veriut janë realizuar 2.424 testime për Kovid-19, prej tyre pozitive kanë rezultuar 460 raste.

Janë regjistruar edhe 543 të shëruar dhe 7 viktima.

Në mënyrë shtesë në Regjistrin për persona të vdekur nga Kovid-19 janë regjistruar edhe 5 viktima të cilët kanë ndërruar jetë gjatë periudhës prej 02.10.2021 deri 27.11.2021./TV21