Rama: Grubi është shqiptari më i mirë në mes maqedonasve dhe maqedonasi më i mire në mes shqiptarëve

Në seancën ndërqeveritare që po mbahet mes dy qeverive të RMV-së dhe Shqipërisë me qëllim thellimin e bashkëpunimit mes dy vendeve, kryeministri Rama mes tjerash tha:

”Ska asnjë rrugë tjetër me përballjen me krizat përveç bashkëpunimit dhe krijimit të sinergjive dhe adoptimit në mes dy vendeve. Në takohemi pikërisht në kohën kur te gjithë kemi një qëllim të përbashkët per tu bere anëtare e BE, një hap e tejkaluar me hapjen e negociatave tani duhet punë për tu bërë. Për të ndërtuar një plan të përbashkët që na jep mundësinë të ndërtojmë një të ardhme të sigurt dhe të përbashkët” – deklaroi Edi Rama.

Gjithashtu Edi Rama tha se Artan Grubi është shqiptari më i mirë në mes maqedonasve dhe maqedonasi më i mire në mes shqiptarëve. E falenderoi atë për procesin negociues mes dy vendeve. /KlanMacedonia/