July 23, 2024
Maqedoni

Rafiz Aliti: Sani Saidi nga Lëvizja Besa sot kaloi në BDI

Bashkimi Demokratik për Integrim gjithmonë ka qenë i hapur për ndaj prurjeve të reja, politikave avansuese dhe shtetndërtuese,duke ju dhënë mundësi dhe besim kuadrove të reja, njëherit sot kemi nderi qe Sani Saidi aderoi nga Lëvizja Besa në Bashkimin Demokratik për Integrim.

z. Sani Saidit i urojmë mireseardhje në shtëpinë e madhe të BDI-së dhe njëherit i faleminderojme të gjithë kuadrot e ri që po shprehin interesim për aderim në B. D. I. duke ju thënë se dyert e B. D. I. – së janë gjithmonë të hapura për prurje të reja.

Me respekt
RAFIS ALITI
Koordinator i Degës së B.D.I-së Saraj