Qytetari dixhital: A ka leje kryetari i Keshillit të Dibrës, Bashkim Mashkulli, për mbindërtimin e lokalit?

Maqedoni

Kryetari i këshillit të komunës Dibër Bashkim Mashkulli a ka leje që e mbindërtoi kafenenë e tij e cila ndodhet përballë Shkollës Fillore Penestia në Dibër? Tua kujtojmë se kafenenë e mbindërtoi në kohën e festave të Majit dhe Pashkëve kurë asgjë nuk punonte. (Qytetari digjital)

Related posts

Fotografia e parë e tre policëve pas lirimit

Lideri2 MK

Listat zgjedhore për deputetë, sot afati i fundit për dorëzimin e listave në KShZ

Lideri MK

Policia ka arrestuar 37 persona të dënuar, disa prej të cilëve kërkoheshin me fletarrestim ndërkombëtar

Lideri2 MK