Kolumna

Qëndrimi i kryeministrit Kurti: Jo “Zajednicës” serbe!

QËNDRIMI I KRYEMINISTRIT ALBIN KURTI :

J O ZAJEDNICËS SERBE!

DUHET TË JETË QËNDRIM 100/100 I TË GJITHË DARDANËVE BRENDA DHE JASHTË ATDHEUT!

VËMENDJE!
———————
Shkruan: Msc. Muhamet Shabani
Nuk mund të justifikohet asnjë subjekt politik,pra as OPOZITA me motivacion se ne nuk mund ti themi mikes tonë SHBA -ve JO!
Marrëdhëniet me SHBA-të kane qenë dhe duhet të jenë miqësore pa ZAJEDNICEN SERBE!

P.S

Nëse OPOZITA mundohet me u kamufllua përmes frazës “PO ZAJEDNICES SERBE”se keshtu po na thonë “miqët” amerikanë,atëherë opozita bënë TRADHTI KOMBËTARE DHE SHTETËRORE!
OPOZITA bënë edhe VETEVRASJE POLITIKE!
Në zgjedhje të parakohshme,të cilat po trokasin në derë e që nuk mund ti ndalë askush,atëhere OPOZITA NUK DO TË MUND TA KALOJ AS PRAGUN ZGJEDHOR!

KJO ESHTË E SIGURT 100/100!
—————————————————–