June 17, 2024
EkonomiMaqedoni

Pushimet në Turqi sivjet më lirë se vitin e kaluar, nëse e gjeni agjencinë e qëlluar turistike

Në opinion është krijuar përshtypje se pushimet verore në Turqi sivjet janë shtrenjtuar tejmase. Edhe pse në krahasim me vitet e kaluara vërehet shtrenjtim i caktuar, megjithatë mund të gjeni pushime me çmime edhe më të lira. Por fillimisht duhet të gjeni agjencinë e duhur turistike, siç është Barcino Travel nga Shkupi.

Kjo Agjenci turistike, e vendosur në Qendrën Tregtare “East Gate” në Shkup, sjell çmime tejet të volitshme jo vetëm për në Antalya të Turqisë, por edhe për në Greqi dhe Egjipt.

Nëse vizitoni Barcino Travel do të bindeni në shërbimin e tyre të lartë profesional, kurse janë Agjencia e parë turistike në vend që disa ditë të caktuara punojnë edhe deri në ora 24:00.

Posaçërisht shquhen ofertat e tyre familjare, për familje me më shumë se dy fëmijë. E në rast se shfrytëzoni lirimet që i ofrojnë gjatë uikendit, nuk e teprojmë nëse themi se me Barcino Travle pushimet sivjet mund t’i kaloni me çmim më të lirë se para disa viteve.

Rezervime gjithsesi mund të bëni edhe përmes telefonit dhe online në faqen e tyre https://barcino.travel/mk/