Kosovë

Paraqitet Avdulla Hoti, e quan degradim vazhdimin e dialogut Prishtinë-Beograd në Shkup

Ish kryeministri i Kosovës, tani deputet i LDK-së, Avdullah Hoti, ka thënë në një status në Facebook se dialogu Kosovë-Serbi ka degraduar.

Sipas tij, nga mundësia për nënshkrim të marrëveshjes finale me njohje reciproke në Shtëpi të Bardhë apo cilëndo qendër të shteteve të Quintit, dialogu ka ardhur në Shkup dhe diskutohet për datat e Asociacionit.

“Çfarë degradimi!”, shkruan Hoti.