Nga mesnata ulet çmimi i dizelit, benzina shtrenjtohet për gjysmë denari

Maqedoni

Sonte në mesnatë çmimi i Euro Dizelit do të ulet për 2 denarë, ndërkohë që çmimet e benzinës do të rriten për gjysmë denari, mëson Alsat. Kështu sipas vendimit të KRRE-së nga mesnata një litër Euro-Dizel do të shitet nga 61 denarë për litër, ndërsa Euro-Super BS-(% do të shitët72.50 denarë për litër dhe Euro Super BS-98 do të shitet 74.50 denarë për litër.

Related posts

Filipçe: Nëse vera vazhdon kështu, nuk do të ketë nevojë për masa kufizuese

Lideri2 MK

Komisioni Evropian: Punojmë me përkushtim që RMV në dhjetor t’i nis negociatat

Lideri2 MK

Lloga: Tetova gjithmonë ka qenë qendër e rezistencës

Lideri MK