Maqedoni

Në Vranje të Serbisë vaksinohen më shumë qytetarë të Maqedonisë se sa të Serbisë

Në Vranje të Serbisë qytetarët e Maqedonisë vazhdojnë të vaksinohen kundër coronavirusit.

Siç raporton MIA, Sipas të dhënave të Qendrës Shëndetësore të Vranjes, dje në këtë qytet janë vaksinuar 213 vaksina, prej të cilave 70 qytetarë të Maqedonisë janë vaksinuar me dozën e parë, ndërsa 38 shtetas të Serbisë.

Dozën e dytë e kanë pranuar 58 qytetarë të Maqedonisë për dallim nga 47 serbë.

Dozën e parë e kanë pranuar Pfizer 70 persona, ndërsa të dytën 56 qytetarë. Dozën e parë Sinofarm është ndarë në 38 raste, ndërsa të dytë në 49.. Vaksinën ruse Sputnik V dhe AstraZeneca nuk e kanë përdorur./