Maqedoni

Në Ukrainë qindra qytetarë të Maqedonisë, vetëm 13 kanë kërkuar ndihmë (Video)

Nga qindra qytetarë të Maqedonisë që gjenden në Ukrainë, deri tani vetëm 13 prej tyre kanë kërkuar nga ambasada e Maqedonisë në Kiev. Një qytetar është në Lugansk, por edhe ai është në vend të sigurtë.

Për këto na informon ambasadori i Maqedonisë së veriut në Ukrainë, Krum Efremov, përcjell.

Ambasadori apelon që kujtdo që i nevojitet ndihmë, të drejtohet te ambasada.

Ai shton se gjendja në Ukrainë tani është e qetë, dhe ka apel nga autoritetet që të zgjidhet problemi në mënyrë diplomatike.